Small extension completed

Studio J Architects have recently completed a small rear extension and internal refurbishment to residential property in north Leeds.

The client had recently bought the property and were wanting to transform it to suit their requirements. After looking at different options for extending and internal remodelling the final design has a single storey rear extension and rationalises the ground floor. The kitchen has been moved from its previous location and, utilising the extension across the rear, a new kitchen-dining-living room has been created. As this room goes from the front to back of the house and has large sliding doors plus roof light, the space gets natural daylight all day long with great views over the garden.

The whole house has had a face lift with new rendering and windows externally and redecorating internally.

Builder – Feathered Edge

View all news