Cookridge Lane – Leeds

  • Cookridge extension - kitchen

Part single and part 2 storey rear extension to this semi-detached house in North Leeds.

Following an initial introduction through the RIBA initiative Architect in the House that raises money for the charity Shelter. We worked with the client to increase their family living space by creating a fantastic kitchen and family room. The generous open plan space looks over the garden with bi-fold doors and roof-lights making a light and airy space.

Upstairs a new bedroom was created to ease the pressure of their 2 teenage daughters as well as creating a stylish family bathroom and en-suite to the master bedroom.

More photos of the project before we started and during the construction can be seen on our Facebook page here.

Further detailed information on this project has been provide in our News section as a case study here.



Comment

Comments are closed.