Residential refurbishment and extension nears completion

contemporary interior design

Works are almost complete on a full refurbishment of a traditional stone house in Pudsey, Leeds. 

Before works started the house had not been updated in many years and required a full update for modern family living. The project also included a single storey rear extension to give additional living space for an open plan kitchen-dining-living space.

The extension was built from stone to compliment the house, with some contemporary feature windows bringing lots of light into the house.

Internally the house is now almost unrecognisable from its dated past and is now a light and airy modern home.  (with just the garden to complete when the weather improves!)

flat roof stone extension

flat roof stone extension

contemporary interior design

contemporary interior design

contemporary interior design

contemporary interior design

contemporary interior design

contemporary interior design

contemporary interior design

contemporary interior design

contemporary interior design

contemporary interior design

contemporary interior design



Comment